Tapetserarkursen vt 2012 – tredje gången

Standard

Tredje gången idag. Idag har jag bundit ner det sista på spiralfjädrarna på min Emma samt lagt på den första väven. När den var fastnitad sydde jag fast varje fjäder på tre olika ställen så att inte materialet ska röra sig sedan. Det tog sin tid. Därefter tog jag ett tag med stolsitsarna som min dotter ställt ultimatum att de ska vara klara före den 1 april för då ska hon ha tjejmiddag. Hårda pix! En dyna blev så pass klar att det bara ska göras två hörn till innan yttertyget ska på. Går och funderar på att köpa mig en häftspistol med tryckluft. Det fungerar inte alls bra med min elektriska häftpistol.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s