Kommande projekt – ännu fler stolar och ett bord eller två?

Standard

Nä, nu får jag snart skärpa till mig! Hittade ett runt bord på Blocket som jag varit på jakt efter och några stolar till. Ja, stolarna vet jag inte om jag vill ha, men bordet! Kommer ihåg att min farmor och farfar hade något liknande och har tänkt att det nuvarande 8-kantiga som jag har i köket får åka ut i växthuset och det runda ta plats i köket. Efter ommålning vill säga. Ett litet sidebord följer nog med i bara farten också när jag hämtar dem ikväll. Tur att vi har ett stort uthus som jag kan förvara möblerna i – det börjar bli mycket nu.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s