Min verktygslåda – största inköpet

Standard

Yes! Idag har jag gjort mitt största inköp hittills. En häftpistol som drivs med tryckluft och tillhörande slang och kompressor. Jag köpte alltihop på Harald Nyborg och jag fick en sådan fin hjälp av en försäljare där. Jag har pratat med honom en gång förut när jag var och tittade på det som jag köpte idag. Han visade hur kompressorn fungerade, hur jag kunde ventilera den om det kom kondens osv. Ärlig var han också och påpekade för- och nackdelar med just den kompressorn som jag köpte. Me like! Så ska ni handla på Harald Nyborg i Borås – fråga efter dansken!

Kompressorn är inte den största, men den duger till att använda till häftpistolen och om jag får för mig att jag vill använda tryckspruta vid målning. Det fungerar inte att måla stora ytor, eftersom kompressorn måste “hämta andan” (min översättning av hur försäljaren förklarade) och att det då kan bli ojämnt, men att måla stolsben och liknande fungerar det alldeles utmärkt.

Så, nu har jag verktygen från USA och dagens inköp. Nu behövs det nog inte så mycket mer.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s