Möbeltapetseringskurs, Fristad FHS

Standard

I morgon börjar jag och min kollega Therese en ny kurs i möbeltapetsering. Det ska bli så roligt. Den här kursen är på Fristad Folkhögskola. Där gick jag för 31 år sedan på vävkurs (fasen, det är ju ungefär när Therese föddes!!!). Faktiskt gick jag en vävkurs till där några år senare. Tiden går och nu ska jag gå en veckokurs som sagt i möbeltapetsering. Det ska bli så kul! Hade tänkt att packa bilen i dag med min Emma, min tryckluftspistol (häftpistol), mina andra verktyg och allt annat som hör till, men det har ösregnat nästan hela dagen. Tyget får jag inte glömma, även om jag känner på mig att jag kommer att göra det. Stay tuned…

Bild lånad från www.fristads.fhsk.se

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s