Evys änglar

Standard

Alldeles intill där jag bor finns det en inredningsaffär som heter Evys änglar. Det är så mysigt där och tjejerna som jobbar där är supergulliga. I morgon ska jag åka till Brighton på språkkurs och tänkte att jag måste ha med mig något till värdfamiljen som jag ska bo hos. Det gick inte att köpa något tungt eller skrymmande, men det här gulliga hjärtat kanske kan passa?:

Sedan finns det ju en massa annat fint i affären:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s