Upholstery course 3 – 3rd time

Gallery

Det är lite krångligt att hantera bloggen nu när jag inte har någon bra dator. Ingen Mac, den fick jag lämna kvar på min förra skola när jag bytte jobb, och min PC är så långsam. Jag har en Ipad- men det går inte att föra över bilder från min kamera till den, så…jag måste helt enkelt använda PC:n.

Det är mycket underarbete som ska göras på öronlappsfåtöljen. Spiralerna ska knytas om, och tenen ska sättas på plats igen. Ten är en metallstång som går runt kanten på sitsen för att ge den en skarpare profil. Jag blev nästan klar, så nästa gång ska juteväv spännas fast och kanske att jag hinner lägga på första lagret med stoppning. Tiden går så fort när man har roligt tillsammans med trevliga kurskamrater och lärare.

Missa inte att kolla in på den här sidan!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s