Spring 2012 – on my own 2

Standard

Ett tips som jag fick av en kursdeltagare på min kurs var att ta bort tyget på Emma hemma. För henne gick det åt ungefär 2 ggr av en kurs att bara ta av tyget. Så det rådet följde jag idag – och nog tog det sin tid. Hela 6 timmar, mycket beroende på alla knappar och snören som fanns på stolen. När jag tog bort tygstycket bak på ryggen hittade jag ett namn: Hedmans Möbelaffär och när jag googlade namnet: Södra Standgatan västerut med kvarteret Penelope inhysande J.E. Hedmans möbelaffär och bakom denna Hotell Borås år 1922.
Utan plåt
Ort: Borås-Ruta-76-R
Arkivbildare: Borås stadsarkiv (595)
Fotograf: Frithiof Mörk
Årtal: 1922
http://148.160.19.217/StadsarkivetBildarkiv/public/ImageView.aspx?ID=693
Så mina söta små Emmor kan vara drygt 90 år gamla.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s