Kommande projekt – fyra stolar

Standard

This slideshow requires JavaScript.

Här är ytterligare ett projekt på G. Fyra stycken stolar ska genomgå en lättare förvandling. De här ska jag försöka sälja så jag kan köpa mig en häftpistol med tryckluft. Stolarna ska som synes målas svarta. Ny stoppning ska göra och nytt tyg på. Jag har svårt att bestämma mig. Ska det vara tyget på bild 3 eller Stig Lindberg-tyget på bild 4? Eller ska det vara det svart/grå tyget med blommor? Vad tycker ni?

2 responses »

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s