Kommande projekt – och en liten fåtölj

Standard

Nu har jag blivit alldeles stollig – en möbel till från Blocket.se. Den här lilla sötnosen ska också flytta hem till oss i helgen. Lite färg, lite TLC och ny klädsel, sen får jag se vart den tar vägen. Det verkar som om jag hittat mitt projekt till sommarkursen på Fristad Folkhögskola (som om jag inte skulle ha nog med mina Emmor?).

 

 

 

2 responses »

  1. Så roligt det måste vara att kunna göra om möbler i sitt eget tycke o smak.Säkert mer jobb med det än vad man tror.Väldigt fina blogginlägg. Karin Andersson, Söderljungsgatan

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s