Fick ett brev på posten – I’ve got mail!

Standard

Äntligen! Lördagen den 22 september är det dags igen att styra bilen mot Göteborg och möbeltapetseringskursen som Sofia Offesson leder. Ska bli så kul! Måste bara hinna att lämna in min Emma (nr 2) hos mina föräldrars gamle vän Tage som är möbelsnickare. Min Emma har ett ben som är löst – så det måste fixas snarast. Tyg måste jag också börja jaga – men det är ju mycket som ska göras på stolen innan det är dags att klä om. Jag vet på ett ungefär hur jag vill att Emma ska se utan när hon är färdigklädd. Ungefär så här:

Finally! On Saturday 22nd of September the upholstery course starts again. I just need to fix my project’s “legs”. This is my inspiration:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s